Romjulsjazz med Club 3 på Festiviteten torsdag 28. desember 2023 kl. 18.00

Romjulsjazz med Club 3 på Festiviteten torsdag 28. desember 2023 kl. 18.00

november 14, 2023 Av Skrevet av Ågot Wiig Heramb

Trioen Club 3 ble dannet i 2019 og består av:

Marianne Ligaard Eriksen, vokal – Sverre Hanstad, gitar – Stig Adolfsen, kontrabass

Trioen spiller melodiske jazzlåter hentet fra Amerikanske filmer og Show, også kalt «The American Songbook», samt gode melodier fra andre deler av verden.

Marianne Ligaard Eriksen. Vokal

Marianne har jobbet som korist for div. nasjonale og internasjonale artister i Waterfall studio.

Hun har deltatt i MGP, men hennes hjerte har hele tiden ligget innen jazz.

Hun jobber nå som lærer, dirigent og korist, og synger fast i Sørum storband. Marianne traff Stig da de begge i en periode spilte noen konserter med bandet til Roy Gudmundsen. Hun spurte om det var interesse for å danne en jazzgruppe, og Stig hentet inn Sverre Hanstad.

Sverre Hanstad. Gitar

Sverre begynte å spille gitar på slutten av 60 tallet inspirert av Jimi Hendrix og Peter Green. Senere fikk han interesse for jazz og hørte på bl.a. Jim Hall, Pat Martino og Pat Metheny.

Under studier ved NTH i Trondheim var han med i S. Møller storband og en jazz sekstett. Hjemme igjen i Oppegård spilte han med et fusion band, Vestby Storband,
Sandvika Storband og mindre jazzgrupper, bl.a. trio Trogiba med Geir Hauger og Stig
Adolfsen. Parallelt spiller Sverre i et band basert på soul, funk og blues. Sverre har også gjort studioinnspillinger.

Stig Adolfsen. Kontrabass

Stig spiller både Elbass og kontrabass .  Han spiller i mange sjangere og band. Har spilt i Enebakk Storband,  Ski Storband, Gamle Sandvika Storband. Trio Trogiba,  Øyvind Bremnes Compagnie og BOP 69. Har spilt i musikaler som Chess, og Phantom of the Opera i en oppsetting i Ås for noen år siden, Fyrstikkfolket  i Enebakk år 2000  – Spelemannen På Taket i en oppsetting på Flateby i august 2020 og2021, samt en god del visekonserter / korkonserter etc.  Stig har også deltatt på en del studioinnspillinger.